Ističe ti registracija vozila? Potrebna ti je polica osiguranja za registraciju? Provjeri cijene osiguranja i ugovori policu za registraciju vozila iz svog naslonjača!

Auto osiguranje akcija. ORYX i Croatia osiguranje imaju akcijske cijene polica za auto osiguranje. Nemoj trošiti svoje dragocjeno vrijeme za šalterom, već popuni obrazac s osnovnim podacima za osobno vozilo i na email ti stiže ponudaosiguranja za obvezno auto osiguranje, tj. osiguranje od autoodgovornosti.

Osiguranje od automobilske odgovornosti (AO) je obvezno osiguranje prema trećim osobama za štete nastale tvojim vozilom.

Na polici obaveznog osiguranja od autoodgovornosti možeš dodatno ugovoriti i Pomoć na cesti za samo 10,49€  godišnje te osiguranje od nezgode za vozača i putnike na iznose 5.308,91€  za slučaj smrti i 10.617,82€ za slučaj trajnog invaliditeta uz premiju od samo 13,27€  godišnje.

Ugovori policu za auto osiguranje bez potrebe odlaska u poslovnice osiguravajućeg društva.

Izračun auto osiguranja – Zatraži ponudu online

  Ime i prezime (obavezno)

  Mobitel (obavezno)

  Email (obavezno)

  Marka i tip vozila (obavezno)

  Snaga vozila u kW (obavezno)

  Područje registracije

  Želiš li pomoć na cesti? (obavezno)

  Želiš li osiguranje od nezgode? (obavezno)

  Prije nego nastaviš dalje, molimo pročitaj Izjavu o zaštiti privatnosti kojom te informiramo o načinu obrade tvojih osobnih podataka.

  Ponudu možeš zatražiti i putem emaila ili pozivom na brojeve 01 2030 221 i 098 240 459.